:::Followers:::

My kids favourites song - Al fatihah Voice of Ummi

if info its good, click this to thanks...:)

KEJORA HOMESTAY PUTRAJAYA

KEJORA HOMESTAY PUTRAJAYA....HOMESTAY NEAR TO PUTRAJAYA / CYBERJAYA / SERDANG / SERI KEMBANGAN / PUCHONG / BANDAR BARU BANGI / DENGKIL / KUALA LUMPUR NEAR TO MAEPS, SERDANG HOSPITAL, UPM, MARDI, UNITEN, PRECINT 11 PURAJAYA, PUTRAJAYA HOSPITAL, KLIUC, MMU, LIMKOKWING UNIVERSITY, ERL PUTRA SENTRAL, ALAMANDA, MINES WONDERLAND, IOI MALL PUCHONG, TAMAN BOTANI.... VISIT KEJORA HOMESTAY PUTRAJAYA BLOG AT like us at facebook!!!

Friday, December 30, 2011

Bowling ball Columbia300 White Dot 10 lbs



Boling ball in a good condition
suitable for straight /spinner bowler
weight 10 lbs++
SOLD to Hafizi Kuantan
LOCATION FOR C.O.D: SERDANG, SERI KEMBANGAN @ PUTRAJAYA
PLEASE CONTACT : NAZRI PROSHOPBOWLER 0126645235  
COURIER TO ENTIRE MALAYSIA ACCEPTED, COST INCCURED BY YOU

5 comments:

  1. salam bang.. nak tanya la.. erm.. camne kita nak tau bola bowling ni boleh fit kat jari kita eventhough kita beli thru online?

    ReplyDelete
  2. w'salam..biasanya kalau C.o.D.sy akan bawa beberapa biji bola.. boleh pilih yang sesuai. yang beli online.. diorang bole agjust kecik / besarkan kt mana2 proshop yang terdekat..ada gak yang sesuai terus boleh guna...lau main straight je lagi senang....

    ReplyDelete
  3. ooo.. selalunya.. bape lame ek buleh booking? saya minat la dgn bola nie..

    ReplyDelete
  4. biasanya lau booking kena bank in duit tanda jadi. dlm seminggu boleh holdkan bola utk anda...lau dah clear sume, boleh diposkan..thanks.

    ReplyDelete
  5. saya ingat nak c.o.d.. tapi, bkn this week or next week.. but the other week.. maybe, on the 21st.. so, camne? lagi 1, saya nak dgn single beg yg rm60 tu..

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

:::like blog ni?::::